STN EN 10136: 1998 (42 0506), Chemická analýza materiálov na báze železa. Stanovenie niklu v oceliach a železe. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 10136: 1989