STN EN 10276-1: 2002 (42 0510), Chemická analýza materiálov na báze železa. Stanovenie kyslíka v oceli a liatine Časť 1 Odber a príprava vzoriek ocele na stanovenie kyslíka - Kóciová, Gabriela; Poljaková, Květuše (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10276-1: 2000 v českom jazyku