STN ISO 4941: 1993 [neplatná] (42 0518), Oceli a litiny. Stanovení obsahu molybdenu. Fotometrická metoda. - Poljaková, Květuše (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4941: 1978