STN ISO 4942: 1993 (42 0519), Ocel a železo. Stanovení obsahu vanadu. Spektrofotometrické stanovení činidlem N-BPHA. - Poljaková, Květuše (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4942: 1988