STN EN 24947: 1993 (42 0519), Ocel a litina. Stanovení obsahu vanadu. Potenciometrická titrační metoda. - Poljaková, Květuše (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4947: 1986, ktorá bola zavedená bezo zmien do EN 24947: 1991