STN EN ISO/IEC 17025: 2018 (01 5253), Všeobecné požiadavky na kompetentnosť skúšobných a kalibračných laboratórií (ISO/IEC 17025: 2017). - Juríková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 17025: 2017