STN EN 1459-1: 2018 (26 8804), Terénne vozíky. Bezpečnostné požiadavky a overovanie Časť 1 Vozíky s meniteľným dosahom - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1459-1: 2017