STN EN ISO 284: 2018 (50 0306), Papier a lepenka. Stanovenie obsahu vlhkosti dávky. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 287: 2017). - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 287: 2017