STN EN 15232-1: 2018 (74 7307), Energetická hospodárnosť budov Časť 1 Vplyv komplexného automatického riadenia a správy budov. Moduly M10-4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - Georgiev, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15232-1: 2017