STN EN 13362: 2018 (80 6225), Geosyntetické zábrany. Vlastnosti požadované na použitie pri stavbe kanálov. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13362: 2018