STN EN 144-1: 2018 (83 2224), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Ventily plynových fliaš Časť 1 Pripojenia na vstupe - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 144-1: 2018