STN EN ISO 14046: 2018 (83 9046), Environmentálne manažérstvo. Vodná stopa. Princípy, požiadavky a usmernenia (ISO 14046: 2014). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14046: 2016