STN EN 16763: 2018 (92 2001), Služby pre systémy protipožiarnej bezpečnosti a bezpečnostné systémy. - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16763: 2017