STN EN 60598-1/A1: 2018 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A1 STN EN 60598-1: 2016 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2015/A1: 2018