STN EN 10179: 1993 (42 0525), Chemický rozbor materiálů na bázi železa. Stanovení dusíku, (stopová množství) v ocelích. Fotometrická metoda. - Červená, Alexandra (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 10179: 1989