STN EN 10178: 1993 (42 0531), Chemický rozbor materiálů na bázi železa. Stanovení niobu v ocelích. Spektrofotometrická metoda. - Červená, Alexandra (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 10178: 1989