STN EN 10181: 1993 (42 0536), Chemický rozbor materálů na bázi železa. Stanovení olova a oceli. Metoda plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Poljaková, Květuše (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 10181: 1989