STN EN ISO 4934: 2004 (42 0541), Oceľ a liatina. Stanovenie obsahu síry. Gravimetrická metóda (ISO 4934: 2003). - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4934: 2003