STN EN 10036: 1993 (42 0542), Chemický rozbor materiálů na bázi železa. Stanovení celkového obsahu uhlíku v oceli a surovém železe. Vážkové stanovení po spálení v proudu kyslíku. - Červená, Alexandra (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma je identická s EN 10036: 1989