STN EN 24937+AC: 1998 (42 0543), Oceľ a železo. Stanovenie obsahu chrómu. Potenciometrická alebo vizuálna titračná metóda (obsahuje opravu AC: 1991). - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 24937: 1990 a jej korigentom AC: 1991