STN EN 24159+AC1: 1997 (42 0557), Feromangán a ferosilikomangán. Stanovenie obsahu mangánu. Potenciometrická metóda. - Salcerová, Marta; Labuda, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma je identická s EN 24159: 1989 vrátane zmeny AC 1: 1989