STN EN 27520: 1999 (42 0561), Feronikel. Stanovenie obsahu kobaltu. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27520: 1991