STN EN 27527: 2001 (42 0563), Nikel, feronikel a zliatiny niklu. Stanovenie obsahu síry. Jodometrická titračná metóda po spaľovaní v indukčnej peci. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27527: 1991