STN EN 28050: 2001 (42 0567), Ingoly alebo kusy feroniklu. Odber vzoriek na analýzu. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28050: 1992