STN ISO 4741: 1992 (42 0623), Měď a slitiny mědi. Stanovení fosforu molybdátovanadátovou spektrofotometrickou metodou. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4741: 1984