STN ISO 4744: 1992 (42 0623), Měď a slitiny mědi. Stanovení chromu metodou plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4744: 1984