STN ISO 4751: 1992 [neplatná] (42 0623), Měď a slitiny mědi. Stanovení cínu metodou spektrofotometrickou. - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4751: 1984