STN ISO 5956: 1992 (42 0623), Měď a slitiny mědi. Stanovení antimonu metodou spektrofotometrickou s rhodaminem B. - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5956: 1984