STN ISO 5960: 1992 (42 0623), Slitiny mědi. Stanovení kadmia metodou plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5960: 1984