STN EN 13086: 2002 (42 0635), Olovo a zliatiny olova. Oxidy olova. - Kóciová, Gabriela; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13086: 2000 v českom jazyku