STN ISO 7523: 2002 (42 0640), Nikel. Stanovenie obsahu striebra, arzénu, bizmutu, kadmia, olova, antimónu, selénu, cínu, telúru a tália. Elektrotermická atómová absorpčná spektrometrická metóda. - Kočanová, Natália; Náprstková, Zdena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7523: 1985 v českom jazyku