STN ISO 7529: 2002 (42 0641), Zliatiny niklu. Stanovenie obsahu chrómu. Metóda potenciometrickej titrácie so síranom železnato-amónnym. - Kočanová, Natália; Šimůnková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7529: 1989 v českom jazyku