STN EN 81-21: 2019 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 21 Nové osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb v existujúcich budovách - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-21: 2018