STN EN ISO 7010/A6: 2019 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky. Registrované bezpečnostné značky. Zmena A6 (ISO 7010: 2011/Amd 6: 2014). - Bajla, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A6 STN EN ISO 7010: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7010: 2012/A6: 2016