STN EN 1993-1-6/A1: 2019 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-6 Pevnosť a stabilita škrupinových konštrukcií. Zmena A1 - Vičan, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-6: 2007/A1: 2017