STN EN 1993-4-2/A1: 2019 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-2 Nádrže. Zmena A1 - Vičan, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-4-2: 2007/A1: 2017