STN EN ISO 374-1/A1: 2019 (83 2340), Ochranné rukavice proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom Časť 1 Terminológia a požiadavky na vyhotovenie pre chemické riziká (ISO 374-1: 2016/Amd 1: 2018). Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN ISO 374-1: 2017 je slovenskou verziou EN ISO 374-1: 2016/A1: 2018