STN ISO 7530-4: 2002 (42 0643), Zliatiny niklu. Plameňová atómová absorbčná spektrometrická analýza Časť 4 Stanovenie obsahu medi - Kočanová, Natália; Náprstková, Zdena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7530-4: 1990 v českom jazyku