STN ISO 7530-5: 2002 (42 0643), Zliatiny niklu. Plameňová atómová absorpčná spektrometrická analýza Časť 5 Stanovenie obsahu železa - Kočanová, Natália; Náprstková, Zdena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7530-5: 1990 v českom jazyku