STN ISO 1811-1: 1993 (42 0623), Měď a slitiny mědi. Odběr a příprava vzorků pro chemický rozbor Časť 1 Vzorkování litých netvářených výrobků - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1811-1: 1988