STN ISO 1811-2: 1993 (42 0623), Měď a slitiny mědi. Odběr a připrava vzorků pro chemický rozbor Časť 2 Vzorkování tvářených výrobků a odlitků - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1811-2: 1988