STN EN 28653: 2001 [neplatná] (42 0653), Klenoty. Veľkosti prsteňov. Definícia, meranie a označovanie. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28653: 1992