STN ISO 795: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení mědi metodou fotometrickou s oxalyldihydrazidem. - Náprsková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 795: 1976