STN ISO 808: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení křemíku metodou spektrofotometrickou po redukci komplexu molybdátokřemičitého. - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 808: 1973