STN ISO 886: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení manganu metodou fotometrickou (Obsah manganu od 0,005% do 1,5%). - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 886: 1973