STN ISO 2297: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení hořčíku metodou komplexometrickou. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2297: 1973