STN ISO 2637: 1992 [neplatná] (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení zinku metodou atomové absorpce. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2637: 1973