STN ISO 3978: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení chromu metodou spektrofotometrickou s difenylkarbazidem po extrakci. - Šimůnková, Alena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3978: 1976