STN ISO 4192: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení olova metodou plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4192: 1981