STN ISO 6827: 1992 (42 0672), Hliník a slitiny hliníku. Stanovení titanu metodou fotometrickou s diantipyrylmethanem. - Náprstková, Zdena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6827: 1981